Dijkerman & Lammers Installatietechniek verandert van eigenaar

Patrick Aarnink (links) en Gerrit Dijkerman. Foto: PR
Patrick Aarnink (links) en Gerrit Dijkerman. Foto: PR

LOCHEM/LAREN - Dijkerman & Lammers Installatietechniek krijgt een nieuwe eigenaar. Per 1 april neemt Patrick Aarnink het stokje over van eigenaar Gerrit Dijkerman (60 jaar). Hij heeft 43 jaar aan het roer gestaan van het familiebedrijf. Gerrit Dijkerman en zijn vrouw Anja (medewerker financiële administratie bij het bedrijf) gaan zich vanaf april richten op andere werkzaamheden. Patrick Aarnink zal het bedrijf aan de Lochemse Aalsvoort voortzetten, samen met alle medewerkers.

Voor de klanten blijft alles vertrouwd. Zo houdt het bedrijf dezelfde naam. En wie belt kan zelfs Gerrit en Anja Dijkerman nog wel eens aan de telefoon krijgen. Zij blijven voorlopig ondersteunend betrokken bij het bedrijf.

Nieuwe eigenaar Patrick Aarnink werkt al sinds zijn achttiende in de installatiebranche. De afgelopen jaren was hij projectleider bij een installatiebedrijf in Groenlo. Het kriebelde al langere tijd bij hem om een eigen bedrijf te leiden. Aarnink licht toe: "Dit is een mooie volgende stap. Toen ik voor de eerste keer bij Dijkerman & Lammers over de vloer kwam, voelde het meteen vertrouwd. Ik heb alle ambitie om verder te gaan met het prachtige bedrijf dat Gerrit de afgelopen decennia heeft uitgebouwd. Samen met alle medewerkers zetten we ons in om de kwaliteit van de dienstverlening hoog te houden." Aarnink heeft zich tot doel gesteld om het personeelsbestand langzaam verder uit te breiden. Ook gaat hij meer inzetten op groene energie. Denk hierbij aan duurzame technologieën als warmtepompen, zonnepanelen en zonneboilers.

Even terug in de historie
Dijkerman & Lammers bestaat dit jaar 106 jaar. De grootvader van Gerrit Dijkerman begon het bedrijf als koperslager in Laren. Moeder nam later het bedrijf over. Nadat vader in 1975 op relatief jonge leeftijd overleed, werd Gerrit Dijkerman op 18-jarige leeftijd de eigenaar. Het bedrijf heette toen Installatiebedrijf Dijkerman BV. In 1983 ging Dijkerman samen met het bedrijf van Bert Gemser, expert in verwarming. Vanaf dat moment bood Installatiebedrijf Dijkerman BV totaalinstallatiediensten aan. Het bedrijf bleef groeien. In 1999 volgde een verhuizing van Laren naar het bedrijfspand aan Aalsvoort 41 in Lochem. Bert Gemser stopte in 2001 en Bert Lammers was zijn opvolger: Dijkerman & Lammers was geboren! Lammers verkocht in 2010 zijn deel aan Gerrit Dijkerman.

Gerrit en Anja Dijkerman willen alle klanten, relaties en partners hartelijk bedanken voor de prettige samenwerking in de afgelopen jaren.

Meer berichten