Mr. Heleen Ritsma-Hartman( links); mr. Janneke Kalk (rechts). Foto: Jennifer Grosman
Mr. Heleen Ritsma-Hartman( links); mr. Janneke Kalk (rechts). Foto: Jennifer Grosman
advertorial

Bezoeklocaties in Zutphen en Groenlo: Van Arkel & van den Boom Advocaten familierecht en erfrecht

Van Arkel & van den Boom Advocaten familierecht en erfrecht heeft nu, naast de bezoeklocatie in Zutphen, een bezoeklocatie in Groenlo.

Deskundig advies bij scheiding
Een scheiding is één van de meest stressvolle gebeurtenissen in een mensenleven. Je leven staat op z'n kop, er zijn veel financiële onduidelijkheden. Om een scheiding in goede banen te leiden is deskundig advies essentieel. Van Arkel & van den Boom Advocaten zijn de specialisten op dit gebied. Met vier gespecialiseerde familierechtadvocaten en mediators is het kantoor het grootste advocatenkantoor in de regio dat zich uitsluitend met familierecht bezighoudt. Door onze juridische, financiële en fiscale kennis op hoog niveau, maar ook door onze gespreks- en onderhandelingsvaardigheden, onderscheiden wij ons van vele andere aanbieders van dienstverlening in echtscheidingssituaties. 

Duurzame regeling
Wij zetten ons er voor in om met een persoonlijke aanpak juridische problemen op een respectvolle en efficiënte manier te regelen. Een duurzame regeling voor de toekomst, dat streven wij na. Soms kan het niet anders en moet er geprocedeerd worden. Dan gaan wij tot het uiterste, gericht op het beste resultaat voor onze cliënten. 

Kinderen
Aan kinderen besteden wij speciale aandacht. Met onze cliënten overleggen wij welke manier van scheiden het beste bij hen past: mediation, een eigen advocaat of een overlegscheiding. Van cliënten krijgen wij vaak terug dat wij hen coachend door een moeilijke periode loodsen, waarin de mogelijkheden en de onmogelijkheden duidelijk en helder geschetst worden. Een echtscheiding vloeit voort uit het verleden, een pad dat eindigt. Een scheiding gaat echter om de toekomst. Hoe gaat deze eruit zien? Wij zijn daar graag een betrouwbare schakel in. 

Onderneming
Wanneer er bij een echtscheiding een onderneming in het spel is, dan vraagt dat om specifieke kennis, zowel financieel als fiscaal. Van Arkel & van den Boom Advocaten heeft hier ruime ervaring mee. 

Het hoofdkantoor is gevestigd in Nijmegen. Sinds 3 jaar heeft het kantoor een bezoeklocatie in Zutphen, aan de IJsselkade 15. Per 1 maart 2018 heeft Van Arkel & van den Boom Advocaten ook een bezoeklocatie in Groenlo, in het prachtige Hart van Grolle, gelegen aan de Beltrumsestraat 17. 

Heleen Ritsma en Janneke Kalk houden kantoor in Nijmegen en zijn daarnaast de vaste gezichten op de bezoeklocaties. Op afspraak kunt u langskomen op de bezoeklocaties, ook buiten kantooruren. 

Van Arkel & van den Boom Advocaten familierecht en erfrecht
IJsselkade 15 Zutphen
Beltrumsestraat 17 Groenlo
T: 024-365 1660 of 06 42596768 (Janneke Kalk)
www.ab-advocaten.nl
info@ab-advocaten.nl

Meer berichten