Flor d'Luna. Foto: Bernard Rübsamen (Royal Portraits Europe)
Flor d'Luna. Foto: Bernard Rübsamen (Royal Portraits Europe)

Afscheidsconcert Flor d'Luna

ZUTPHEN - Aan het Zutphense 'Fado-trio' Flor d'Luna komt een einde. Vrijdag 20 april geeft het geliefde trio haar allerlaatste concert, een afscheidsconcert, in de Buitensociëteit in de Hanzehof in Zutphen. Aanvang 20.00 uur. Kaarten zijn te reserveren via de website of aan de kassa bij de Hanzehof.

Twaalf en half jaar geleden begon de reis van Flor d' Luna (gitarist Marcel Verheugd en zangeres Carla Koehorst) vanuit een gemeenschappelijke liefde voor de muziek. Toen celliste Manuela Verbeek zich na twee cd's aansloot was de muzikale magie compleet. Met name de vertolking van de Portugese Fado en eigen composities geïnspireerd daarop, maakten Flor d'Luna bekend bij een steeds groter wordend publiek. Vele hoogtepunten en bijzonder magische momenten volgden.

Maar grote veranderingen in de privésfeer hebben nu geleid tot het besluit om te stoppen met Flor d'Luna. Natuurlijk mag een groot en feestelijk afscheidsconcert hierbij niet ontbreken. Nog eenmaal zal Flor d'Luna dus optreden, met hoogtepunten uit twaalf en half jaar muziek. Als gebaar van dank naar het trouwe publiek en tevens om van dit allerlaatste concert iets extra bijzonders te maken, heeft Flor d'Luna voor het tweede deel van het programma een verrassing in petto.


www.hanzehof.nl

Meer berichten