De winnaressen. Foto: Rachel Bosman (Sharabande fotografie)
De winnaressen. Foto: Rachel Bosman (Sharabande fotografie)

Winnaressen verkiezing Zakenvrouw Stedendriehoek 2018 bekend

Algemeen

REGIO - Zo'n 120 gasten vierden donderdag 29 maart de uitreiking van de verkiezing Zakenvrouw Stedendriehoek 2018. In totaal werden er maar liefst 10.280 stemmen uitgebracht in de verschillende categorieën en daarnaast verdeelde de vakjury ook haar punten. Organisatoren Hella Soethof en Ilona de Haan maakte bij Ovvice in Apeldoorn bekend wie er met de felbegeerde titel naar huis gingen.

Er waren in totaal zes categorieën en in elke categorie kwam een uiteindelijke winnares uit de bus.

Categorie Young Talent
De winnares is Marieke Ruijvekamp van Salon Rebel uit Deventer met 28,36% van de stemmen. Zij wint twee sparringsessies 'ondernemen in rust' bij TweeDee in Deventer t.w.v. 450 euro. De tweede plek was voor Eline van Gurp (25,13%) en de derde voor Doreen Bockweg (24,23%).

Categorie Creative Brain
De winnares van deze categorie is Renske Kruitbosch van Kruitbosch Communiceert uit Terwolde met 13,5% van de stemmen. Zij wint een online branding training van WeMessage ter waarde van 499 euro. Tweede werd Fleur Louwe (12,69%) en derde Elly Vreugd (10,54%).

Categorie Local Wonder Woman
De genomineerde in deze categorie heeft een ideële overtuiging, is altijd bezig met het verbeteren van haar omgeving. De winnares in deze categorie is Delia van de Vrugt van Uut Twelle uit Twello met 23,55% van de stemmen. Delia wint een cheque van Print and More voor zakelijk drukwerk inclusief opmaak t.w.v. 200 euro. Sannie Alblas- Smit (20,82%) behaalde een tweede plaats en Laura Kluijver (19,98%) een derde.

Categorie National Wonder Woman
Deze dames hebben zich nationaal bewezen met hun leidinggevende vaardigheden of onderneming. De winnares in deze categorie is Miranda ter Voorde van Meesterlijk Geschikt uit Apeldoorn met 39,66% van de stemmen. Zij wint een cheque van het Voorster Nieuws voor een hele pagina in de special editon uitgave met een oplage van 120.000 ter waarde van 995 euro. Tweede werd Annemarie Moezelaar (32,04%) en derde werd Maaike Postma-Sterken (28,29%).

Categorie Power Woman
De genomineerde zakenvrouw in deze categorie geeft leiding aan een succesvol team. De uiteindelijke winnares is Susanne Koopman van Yalisa's Bruidsmode uit Apeldoorn met 23,87% van de stemmen. De winnares van deze categorie wint vijf blogs voor haar website van MediaChick t.w.v. 695 euro. De tweede plek was voor Manon Vroklage (20,81%) en de derde voor Gerdy Pusceddu (17,81%).

Categorie Independent Woman
De genomineerde zakenvrouw in deze categorie werkt zelfstandig en succesvol zonder personeel. De uiteindelijke winnares in deze categorie werd Maureen van Haaren van Promotions by Maureen uit Apeldoorn met 13,37% van de stemmen. De winnares wint drie sparringsessies zakelijke coaching van de Rabobank t.w.v. 350 euro om haar bedrijf verder te laten bloeien. Nicole Engelhard (9,86%) werd tweede en de derde plek was voor Miranda Wildbret (9,79%).

Publieksprijs
Met 340 stemmen van het publiek won Marieke Ruijvenkamp de publieksprijs en mag een jaar lang gratis sporten bij Studio Perfect in Deventer.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant