V.l.n.r.: Ernst Leeuwerink, Valerie Leeuwerink, Rik Ringenier, Myrthe van der Veen. Foto: PR
V.l.n.r.: Ernst Leeuwerink, Valerie Leeuwerink, Rik Ringenier, Myrthe van der Veen. Foto: PR

25-jarig Jubileum Silhouette Health & Beauty moment van overname

Algemeen

ZUTPHEN - Valerie en Ernst Leeuwerik van Silhouette Health & Beauty in Zutphen hebben besloten dat het, rond het 25-jarig jubileum, tijd is om het bedrijf over te dragen aan een nieuwe generatie. Rik Ringenier en Myrthe van der Veen, beide afkomstig uit de regio Zutphen, zullen per 1 april de zaken overnemen. De naam veranderd in FysieQ Fysio Health & Beauty, want naast de huidige activiteiten is fysiotherapie een belangrijke toevoeging.

Rik is Master manueel therapeut en algemeen fysiotherapeut, gespecialiseerd in wervelkolom gerelateerde klachten zoals rug, nek, schouder en heup. Myrthe is Master bekkenfysiotherapeut en algemeen fysiotherapeut, gespecialiseerd in klachten in de buik en het bekkengebied. Monica blijft het team versterken in de schoonheidssalon en op het gebied van afslanken en figuurcorrectie.

Silhouette Health & Beauty opende in 1993 haar deuren in Zutphen. Samen met medewerkster Monica en met haar man Ernst op de achtergrond, heeft Valerie Leeuwerik de afgelopen 25 jaar een vaste klantenkring opgebouwd en Silhouette gemaakt tot wat het nu is; een totaal beauty & wellness instituut. Het 25-jarig jubileum wordt gevierd door het rustiger aan te gaan doen en het aan de volgende generatie over te laten.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant