Een deel van de winnaars van het toernooi. Foto: PR
Een deel van de winnaars van het toernooi. Foto: PR

142 Deelnemers open tennistoernooi TC Welgelegen

WARNSVELD - Van zaterdag 3 tot en met zondag 11 maart heeft op het tennispark van TC Welgelegen het Catering 'de smaak' open tennistoernooi plaatsgevonden. Maar liefst 142 deelnemers streden in dertien verschillende categorieën om de eretitel. In verband met de vele animo is de toernooiweek uitgebreid met een extra weekend om geen tennissers teleur te hoeven stellen.

Het was een succesvol toernooi mede door de prachtige partijen, de gezellige drukte op het tennispark gedurende de gehele week en een veelal stralend finaleweekend. Bij de heren was de categorie 3 sterk bezet, wat boeiende partijen heeft opgeleverd. Maar ook in de andere categorieën was de spanning om te snijden en werden er sportieve hoogtepunten beleefd.

Op 9 juni 2018 staat het volgende open tennistoernooi bij TC Welgelegen alweer op de planning en op 24 maart vindt er een open dag plaats.

Winnaars
(Op de foto v.l.n.r.): Kevin ten Brinke, Suzan Koop, Michel Heijmen, Marie-José Kostense, Tim Luijken, Wieger Dijkstra, Andre van Zutphen, Larissa Klaassen, Johanna Ek, Francis Waagmans, Anita Straatman, Marloes Zwiers, Mario ter Burg, Atie de Geus, Gerjan Maalderink, Rob Kampman, Martijn Roording, Tonnie van Pijlen, Joke Feijkens, Geke Jonkbloed, Astrid Kleinsma, Ared Heijmen, Chris Althoff en (ontbreken op de foto): Friso Verhoeve, Erwin Roording, Jos Hiddink, Michael Hollander, Melvin Rensink, Bram Wilderink, Jelmer Cuppers, Rob Straver en Ron Berendsen.

Meer berichten