Michelle Goedhart SZG door naar landelijke halve finale 3e divisie

Michelle Goedhart. Foto: PR
Michelle Goedhart. Foto: PR (Foto: pr)

ZUTPHEN/DOETINCHEM - Zaterdag 10 februari was de districtsfinale voor de derde divisie Dames in Doetinchem. Zoë Zeevalkink deed mee in de categorie pupil 2 N3 en Michelle Goedhart werd vrijdagavond nog als reserve opgeroepen om bij de senioren supplement C mee te doen.

Zoë begon op balk en had hier niet helemaal haar dag. Daarna herpakte ze zich goed met een mooie oefening op vloer. Op sprong noteerde ze het zevende cijfer met een streksalto en overslag. Op brug sloot ze de wedstrijd goed af en haalde voor de eerste keer dit seizoen de opzwaai tot horizontaal. Zoë eindigde als achtentwintigste en mag zich gaan richten op volgend seizoen.

Michelle startte op vloer en turnde een mooie arabier schroefsalto. Op sprong ging het erg goed en kreeg ze het achtste cijfer. Op brug ging het niet helemaal zoals gepland, maar Michelle heeft dit zelf heel goed opgelost en turnde een goede oefening. Tenslotte naar balk, Michelle was de zenuwen de baas en turnde erg strak, daardoor kreeg ze het vierde cijfer. Michelle is uiteindelijk vierentwintigste geworden van de achtenveertig turnsters en kwalificeerde zich daarmee voor de landelijke halve finales in april.

Meer berichten