Jewel en familie samen met zijn ‘leermeester’ Ton voor de nieuwe zaak. Foto: PR
Jewel en familie samen met zijn ‘leermeester’ Ton voor de nieuwe zaak. Foto: PR

Entree Haarmode gaat verder onder de naam Jewel's Hair & Beauty

Algemeen

ZUTPHEN - Met ingang van 10 februari gaat Entree Haarmode verder onder de naam Jewel's Hair & Beauty. Tevens verhuizen zij naar een geheel nieuwe salon aan de overkant aan Sprongstraat nummer 10 te Zutphen.

Eigenaar Jewel en zijn vrouw Lisa kwamen als oorlogsvluchteling naar Nederland en woonden in het begin in een asielzoekerscentrum. Uit noodzaak knipte Jewel daar zijn eigen haar. Dat beviel, want het duurde niet lang voordat iedereen in het centrum door Jewel geknipt werd. De passie was gevonden en Jewel zag de kans om op deze manier zijn steen bij te dragen aan de Nederlandse samenleving. Na het behalen van de kappersvak diploma's konden ze in 2015 Entree Haarmode overnemen, waarbij hij de fijne kneepjes van het kappersvak leerde van de voormalige eigenaar Ton.

Na een aantal jaren onder de naam Entree Haarmode gewerkt te hebben is het nu tijd voor een volgende stap: een nieuwe naam, nieuwe salon en meer diensten op het gebied van beauty, waaronder epileren. Altijd met het oude meesterschap én perfectie als basis.

Op zaterdag 10 februari is de officiële opening van de nieuwe salon. Iedereen is van harte welkom.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant