Yentl Flavour. Foto:PR
Yentl Flavour. Foto:PR

Podium het Nut opent zesde seizoen met Yentl Flavour

WARNSVELD - Yentl Flavour zal op 21 januari om 11.30 uur in het Nut te Warnsveld een koffieconcert geven. Het begin van een nieuw jaar is leidraad voor het programma met nieuwe nummers en ruimte voor ontmoeting en inspiratie. Daarom gaan de deuren al om 11.00 uur open voor een kop koffie of thee.

Yentl Flavour uit Zutphen bestaat uit drie muzikanten die uit verschillende tradities komen, maar in de loop van hun vijfjarig bestaan als trio zijn ze sterk naar elkaar toe gegroeid. Anna Maria Roos, zang, Lizelore Molier, viool en zang, en Allert van der Heijden begeleidend op diverse gitaren en mandoline, brengen in hun optredens dat wat hen zelf beweegt over op het publiek Na vele optredens in het land, nu een thuiswedstrijd bij podium 't Nut.

Jiddische zang, Folk en klassieke composities, afgewisseld met Spaans temperament, Franse chansons en eigen werk. Het trio, vooral akoestisch spelend, brengt het allemaal en veelal in eigen bewerkingen. Melancholie, humor, klanken van liefde, geluk en hoop, zorgen voor een onvergetelijk en zeer afwisselend optreden, waarbij nu ook de elektrische gitaar af en toe meedoet.

Reserveren en informatie kan via 0575-561409.


www.yentlflavour.nl


Meer berichten