ACRO meiden SZG beginnen seizoen goed

nvt
nvt (Foto: nvt)

ZUTPHEN - Als eerste mocht het trio Nikita Bielderman, Ilona Velthuizen en Chayenna Baakman, E-jeugd, hun oefening laten zien. De meiden draaiden een mooie oefening, alleen de tempo-onderdelen gingen niet helemaal strak, waardoor ze puntenaftrek kregen. Ze eindigden op een vierde plaats.

Als tweede mochten de E- junioren Dewi Badon en Bette Hekkelman. Hun oefening ging wat gehaast door alle spanning voor de wedstrijd. Een dure fout bij de handstand, maar toch een mooie vijfde plaats.

Sandra Cornelissen en Bo Vermeulen mochten daarna, maar omdat dit duo iets te gestrest was, hebben ze helaas niet kunnen laten zien wat ze echt kunnen. De oefening was wat rommelig. Een vergeten radslag tot knie wat gelijk twee hele punten kostte. Ondanks dat eindigden ze toch nog op een zesde plaats.

Als laatste mochten de E-senioren, Reshma Hovens en Santi Velten, een duo dat net samen traint. En wat hebben deze twee meiden een goede oefening gedraaid. Ze liepen alleen niet helemaal gelijk met de muziek, wat ze helaas punten gekost heeft. Zij eindigden op de dertiende plaats.

De meiden weten waar ze aan kunnen werken voor de volgende wedstrijd op 3 februari.

Meer berichten