Wethouder opent Energiewinkel voor gratis energie-advies

ZUTPHEN - Aanstaande vrijdag wordt de hernieuwde Energiewinkel aan de Overwelving 10 geopend. Tijdens het Energiecafé op vrijdag 24 november om 17.00 uur zal wethouder Coby Pennings de openingshandeling verrichten en de winkel feestelijk verlichten. Het is het startsein van een verdere verbouwing.

De Energiewinkel is dé plek voor gratis advies over duurzame energie opwekking, besparing of afname. De Energiewinkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur. De Energiewinkel wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Zutphen en de provincie Gelderland.

De vernieuwde winkel is door Oosterberg voorzien van nieuwe ledverlichting. Ledlampen verbruiken tot tien keer minder stroom dan gloeilampen. Daarom gaan de energiecoaches van ZutphenEnergie voortaan op pad met een ledkoffer. Daarin zijn voorbeelden van ledlampen te vinden, en bij een bezoek aan huis krijgen inwoners van Zutohen en Warnsveld hier gratis advies over. Verder zullen er in de winkel voorbeelden komen van isolatie en duurzame verwarming.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden