Directeur Derrick Neleman en medewerker Edwin van Muilekom proosten op de bekroning van de wijnen. Foto: Bas Bloem
Directeur Derrick Neleman en medewerker Edwin van Muilekom proosten op de bekroning van de wijnen. Foto: Bas Bloem

Bekroonde Neleman wijnen proeven tijdens de Dolle Hamersma Dag

Algemeen

ZUTPHEN - Neleman wijnen vallen keer op keer in de prijzen. Zo zijn maar liefst 21 wijnen van Neleman bekroond met gemiddeld een 8 in De Grote Hamersma 2018 van wijnschrijver Harold Hamersma. Neleman Wijnwinkel in Zutphen wil haar klanten graag de mogelijkheid bieden deze bekroonde wijnen te komen proeven. Dit kan tijdens de Dolle Hamersma Dag op zaterdag 4 november van 10.00 tot 17.00 uur aan de Groenmarkt 10 in Zutphen.

Naast bekroning van de diverse wijnen in De Grote Hamersma, een gids over de beste wijnen in alle categorieën, won Neleman met zijn wijnen ook al meerdere medailles.

"Onze biologische Neleman wijnen die we zelf maken met vrienden in Spanje, hebben we dit jaar voor het eerst ingezonden naar diverse internationale wijncompetities in Engeland, Spanje en Frankrijk.", zo vertelt Natasja van Dijk, communicatiemedewerker bij Neleman Wijnwinkel in Zutphen.

Tijdens deze internationale concoursen worden duizenden wijnen vanuit de hele wereld blind geproefd door een deskundige jury, die bestaat uit mensen uit het vakgebied. Neleman won tot nu toe maar liefst tien medailles, namelijk twee maal goud en zilver, vijf maal brons en eenmaal een aanbeveling.

Tijdens de Dolle Hamersma Dag bij Neleman Wijnwinkel kan iedereen de bekroonde wijnen komen proeven onder het genot van diverse hapjes. Uiteraard staat het team klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven.

Voor meer informatie en de speciale korting tijdens deze dag, zie de advertentie op de achterpagina van deze krant of de website.


www.neleman.org

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant