Vier dagen lang kunnen de 55 plussers genieten, zich laten informeren en vooral amuseren. Foto: PR
Vier dagen lang kunnen de 55 plussers genieten, zich laten informeren en vooral amuseren. Foto: PR

55 Plus 4 Daagse weer in de Hanzehal te Zutphen

ZUTPHEN - Van woensdag 18 tot en met zaterdag 21 oktober gaat de tweede editie van de 55 Plus 4 Daagse van start en wordt wederom gehouden in de Hanzehal te Zutphen. Vier dagen lang kunnen de 55 plussers genieten, zich laten informeren en vooral amuseren. De 55 Plus 4 Daagse is dagelijks te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur.

De 55 Plus 4 Daagse is een complete huishoudbeurs met ruim honderd verschillende exposanten. Zo wordt er onder meer aandacht besteed aan wonen en leven, mode en beauty, gezondheid en beweging, reizen en er is een informatieplein aanwezig.

Podiumprogramma
Dit jaar is er wederom een gevarieerd podiumprogramma met muziek, show en dans. U kunt op het horecaplein, onder het genot van een hapje en een drankje, uitrusten en luisteren naar muziek. Een belangrijk onderdeel van het podiumprogramma is de modeshow van modehuis Van Leersum. Vier maal per dag verzorgen zij een professionele modeshow compleet gericht op de mode van de 55 plussers.

Bereikbaarheid
De 55 Plus 4 Daagse wordt dit jaar wederom gesteund door ouderenbonden KBO & PCOB, die tevens goed vertegenwoordigd zijn op de beurs. Zij zullen diverse workshops en lezingen aanbieden en daarnaast kunnen hun leden gratis gebruik maken van busvervoer van en naar de Hanzehal te Zutphen. Parkeren rond de Hanzehal is gratis en met het openbare vervoer is de Hanzehal gemakkelijk bereikbaar. De lijnbussen stoppen praktisch voor de deur en vanaf het NS station Zutphen is het ongeveer 10 minuten lopen.

Kortingsbon in Contact
Entree voor de 55 Plus 4 Daagse bedraagt 7,50 euro per persoon. Leden van KBO & PCOB ontvangen op vertoon van hun ledenpas een korting van 2,50 euro. Bij inlevering van de kortingsbon (zie advertentie in Contact Zutphen-Warnsveld van 12 oktober 2017) bedraagt de entree slechts 7,50 euro voor twee personen (en 5 euro voor twee personen op vertoon van KBO of PCOB ledenpas). 

reageer als eerste
Meer berichten