Hanze Stars speelt mooi spel

Foto: PR
Foto: PR

ZUTPHEN - Afgelopen weekend kwamen zes teams van Hanze Stars in actie. Heren 1 kwam op vrijdagavond in actie in Wageningen tegen de studenten van Sphinx. In een zeer spannende wedstrijd waarin veel fout ging, maakten de studenten net 1 punt meer dan Hanze Stars waardoor de heren uit Zutphen de eerste verliespartij van dit seizoen moesten incasseren.

De landelijk spelende jeugdteams hadden beiden een uitwedstrijd. De U12 (onder 12) speelde in Waddinxveen tegen Bouncers. Er werd goed gespeeld maar het gebrek aan ervaring brak het jonge team uiteindelijk op. 82 - 57

De U14-1 moest naar Eindhoven om het op te nemen tegen Almonte. Na een goede start in het eerste kwart was meteen een goed gat van 13 punten gemaakt. Daarna kon Almonte wat meer weerstand geven. Het verschil na het tweede kwart was 16 punten en na het derde 18 punten. In het 4e kwart ging Hanze Stars in de hoogste versnelling en kon de reis naar Zutphen beginnen met een winst van 46-86.

In Zutphen werden drie wedstrijden gespeeld. De nog ongeslagen U14-2 nam het op tegen Pluto Wageningen. Het werd al snel duidelijk waarom Hanze Stars bovenaan de competitie staat en Pluto onderaan: 71-22 winst voor Zutphen.

Daarna speelde het ook ongeslagen U18 tegen VBV Veenendaal. Ook hier weinig problemen voor Hanze Stars 73 – 35. De U14-2 en U18 (beiden geleid door Leo Klijnsma) staan dus fier bovenaan met 4 gewonnen wedstrijden.

Tot slot de eerste wedstrijd voor het heren 2 team van Hanze Stars. Doordat er te weinig teams zich hadden ingeschreven in de vierde klasse, is het heren 2 team ingeschreven in de derde klasse. Hierdoor zullen er dus grote verschillen in niveau komen dit seizoen. Zo ook hier: Rebound uit Harderwijk had geen kind aan onze heren 2: 27 – 79

Volgende wedstrijden
Vanwege de herfstvakantie zijn er twee weken geen wedstrijden voor Hanze Stars. Op 28 oktober spelen de volgende teams een thuiswedstrijd in de Mene. Om 12.00 uur speelt de U14 tegen Harlemlakers uit Haarlem, om 14.00 uur speelt U12 tegen Lokomotief Rijswijk. Tot slot speelt heren 1 om 16.00 uur tegen Pluto Wageningen.

reageer als eerste
Meer berichten