Wagen met het thema 'Pirates of the Caribbean' tijdens de Lichtoptocht op de vooravond van Koningsdag 2015. Foto: Achterhoekfoto.nl/John Mokkink
Wagen met het thema 'Pirates of the Caribbean' tijdens de Lichtoptocht op de vooravond van Koningsdag 2015. Foto: Achterhoekfoto.nl/John Mokkink

Praalwagens Eefdenaren bewonderen tijdens lichtoptocht

Algemeen

EEFDE - De Eefdese buurten hebben weer hun uiterste best gedaan om een praalwagen te maken voor de jaarlijkse lichtoptocht in Eefde, dit jaar op 14 oktober met het thema 'Typisch Achterhoek'. De optocht wordt begeleid door de muziekverenigingen de Harmonie en Concordia. Vanaf 19.00 uur kan iedereen de verlichte praalwagens komen bewonderen, langs de volgende route: Kazernestraat/ Kazerneplein/ Boedelhofweg/ Schoolstraat/ Zutphenseweg/ Beeklaan/ Nachtegaalstraat/Julianalaan/Zutphenseweg/Jolinkweg/Papaverhof rechts/ Wikkelaan/ Schurinklaan/ Ensinkweg/ Havekerweg/ Bargweg/eindpunt: parkeerterrein Triverseplein.

Op het Triverseplein is een tribune en ruimte waar alle buurten hun praalwagens presenteren. Het publiek heeft dan ook de mogelijkheid om de praalwagens in alle rust te bekijken. De kinderen die deelnemen aan de lichtoptocht worden apart beoordeeld. De prijsuitreiking van de kinderen zal tussen de 21.00 en 21.30 plaatsvinden.

Feestavond
Om 21.00 uur gaat de zaal open bij 't Hart en zal de band 'Curls on Fire' de avond feestelijk openen. Entree is gratis. Rond 22.30 is dan de prijsuitreiking van de lichtoptocht.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant