Kleine Haarloop. Foto: PR
Kleine Haarloop. Foto: PR

Hardloopevenement De Kleine Haarloop

Algemeen

KRING VAN DORTH - Sport '88 organiseert zondag 8 oktober voor de 29ste keer de Kleine Haarloop onder het motto 'Bewegen voor jong en oud'.

Voor de jongsten is er de Kidsrun met een afstand van twee kilometer en voor de beginners is het mogelijk om voor de afstand van 5,5 kilometer te kiezen. De gevorderden kunnen zich uitleven op de tien kilometer of zelfs de 10 EM (16,1 kilometer). Het parcours voert door de prachtige omgeving van Kring van Dorth, Oxe en Epse en is uitsluitend recreatief. Natuurlijk willen de echte lopers graag hun persoonlijk record aanscherpen en voor hen ligt daar dan een andere uitdaging, die zeker de moeite waard is om deel te nemen aan de Kleine Haarloop. Start en finish is hostel De Kleine Haar aan de Dortherweg 34 te Kring van Dorth.
Start 10 EM om 10.30 uur, start Kidsrun om 10.35 uur, start 5,5, kilometer om 11.00 uur en tot slot vertrekt de tien kilometer om 11.10 uur.

De voorinschrijving is mogelijk via de website en voor de late beslissers bestaat de mogelijkheid om tot 20 minuten voor de start van elke loop ter plekke in te schrijven.

Er is een dweilorkest aanwezig en na afloop ligt er voor iedere deelnemer een verrassing klaar.


www.sport-88.com

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant