Columns

Column Paul Bombeld - Waar is Kallie?

Waar is Kallie?

Alom opwinding op de camping in Arco. Terwijl ik naar de bergbeklimmers kijk die de loodrechte rotsen tegenover de camping beklimmen, komt de hippe dochter zichtbaar opgewonden aanlopen. 'Kallie is in de buurt. Daar waar wij gisteren waren, staat vandaag Kallie Kaiser op de foto.' Klaarblijkelijk is dat voor jonge meiden erg belangrijk, ze heeft een blos op de wangen. Ik hang in mijn luie stoel: 'Kallie wie? Nooit van gehoord.'

Maar na zoveel opwinding word ik toch nieuwsgierig. En dochterlief doet uitvoerig uit de doeken dat Kallie fotomodel is, in Los Angeles woont en ze volgt haar op socioflauwekul Instagram. En laat die Amerikaanse Kallie vandaag plotseling opduiken in Riva del Garda. Op Instagram post ze een foto van zichzelf met het Gardameer op de achtergrond. Haar blonde haren wapperen in de wind en dan wil ik best wel even kijken.

De volgende morgen begeven wij ons opnieuw naar de waterkant. En terwijl mevrouw Bombeld zich heerlijk met een boek op een stoel langs de parkachtige kust nestelt, gaan dochter en ik op zoek naar de fotolocatie. En na goed kijken en vergelijken vinden we die weldra. Bij speurneus en speurneus is missie één geslaagd.
Een uurtje later veert dochter overeind. Kallie heeft zojuist een nieuwe foto gepost. Opnieuw bij de waterkant, nu met twee even blonde vriendinnen. Direct komen we in actie. Via een stenen rand en een klein schaduwtentje op de achtergrond is ook deze fotolocatie snel gevonden. Maar Kallie is inmiddels gevlogen. Wel bespeuren we verschillende zoekende jonge meiden. Allemaal fans van Kallie, maar waar is ze toch?
De volgende morgen komt er opnieuw een levensteken van Kallie. Dochterlief herkent onmiddellijk de locatie. 'Dat is het pleintje met die waterput in de winkelstraat in Riva waar wij gistermiddag waren. En nu is Kallie er.' Ik bekijk de foto. Het model draagt een wit shirt met een opdruk dat precies aansluit bij de gele en groene kleuren van de panden op de achtergrond. Hier is goed over nagedacht, Kallie heeft niet voor niets 290.000 volgers op YouTube en bijna 80.000 op Instagram, die willen geen ordinaire vakantiefoto's.
Twee dagen later duikt Kallie op met een exotische cocktail bij een zwembad met opvallende groene ligstoelen. We zijn in de buurt, maar dochter wil niet meer mee. Maar als enige man in de huishouding ben ik van nature een jager. Vanaf het Gardameer loop ik een super de luxe resort op. En daar is het zwembad en daar staan de ligstoelen. De mensen aan de overkant liggen nog op hun plekje, maar Kallie is wederom gevlogen. En dat blijft zo. Een dag later meldt dochterlief dat de volgende foto vanaf de Italiaanse bloemenriviéra is verstuurd, 100 km verderop. Onze speurtocht is ten einde, Kallie is sneller dan wij.

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5953883&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=contactzutphen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=720,721,723" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>