Kleurfeest Cellofestival Zutphen. Foto: PR
Kleurfeest Cellofestival Zutphen. Foto: PR

Speciaal doe-programma Cellofestival Zutphen

Burgemeester Vermeulen doet mee met 'My first cello'

ZUTPHEN - Het Cellofestival Zutphen, van 23 t/m 27 augustus, biedt naast alle concerten een speciaal doe-programma in het weekend. Dit extra programma genaamd 'Alle leeftijden' biedt veel verschillende activiteiten rond de cello voor kinderen, jongeren en fans. Voor de organisatie is samengewerkt met Muzehof Centrum voor de Kunsten.

Zo zijn er workshops voor cellisten van rock tot barok en wannabe-cellisten kunnen voor het eerst cellospelen. Men kan zelf kunst en cellomuziek combineren en genieten van bijzondere muziekvoorstellingen voor alle leeftijden. Zo zal burgemeester van Zutphen Annemiek Vermeulen op zaterdag 26 augustus om 11.00 uur meedoen met My first cello bij Arte Vita aan de Houtmarkt.

Filmhuis Luxor
Op zaterdag zal drie keer Gerard de Bruyne tekenen op live cellomuziek met Noam Staal. Daarnaast heeft filmhuis Luxor zijn programmering afgestemd op het cellofestival met de film C'est déjà l'été.

Aanmelden workshops
Voor bepaalde workshops is aanmelden noodzakelijk. Dan kan er een cello worden gereserveerd en bladmuziek vooraf toegestuurd.

Het volledige programma en aanmelding via www.cellofestivalzutphen.nl/alle-leeftijden

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5953883&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=contactzutphen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=720,721,723" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>