Ristorante Taormina wint award Verkiezing Leukste Restaurant

Een trotse Claudio, eigenaar van Ristorante Pizzeria Taormina, met de Silver award. Foto: PR
Een trotse Claudio, eigenaar van Ristorante Pizzeria Taormina, met de Silver award. Foto: PR

Zowel meeste stemmen als hoogste gemiddelde cijfer

ZUTPHEN - Ristorante Pizzeria Taormina uit Zutphen is in de Verkiezing van Leukste Restaurant als winnaar van de gemeente Zutphen uit de bus gekomen. In iedere gemeente waren twee prijzen te winnen, namelijk voor het restaurant met het hoogste gemiddelde cijfer en die met de meeste stemmen. Voor de gemeente Zutphen is Ristorante Toarmina winnaar in beide categoriëen! Zij behaalden een gemiddeld cijfer van maar liefst 9,3 en ontvingen daarom een Silver Award.

In beide categorieën behaalde Olive in Zutphen een tweede plaats en de derde plaats was voor Grieks Restaurant Mykonos in Zutphen.

Tijdens deze vijfde editie van de Verkiezing Leukste Restaurant konden stemmers (van 3 april t/m 8 mei 2017) bij het uitbrengen van een stem 4 rapportcijfers (cijfer tussen 1 en 10) geven voor: sfeer, medewerkers gezelligheid, prijs-/kwaliteitsverhouding en persoonlijke benadering. Om ook kleine restaurants net zoveel kans te geven op de titel als grote restaurants, waren er twee beoordelingen. Namelijk die van het meeste aantal stemmen als die van het hoogste gemiddelde cijfer.

Nieuw bij deze editie is dat restaurants met een hoge klantbeoordeling en minimaal 30 stemmen beloond worden met een Bronze Award (klantbeoordeling tussen 8,5 en 9,0), Silver Award (klantbeoordeling tussen 9,0 en 9,5) of Golden Award (klantbeoordeling hoger dan 9,5).

Maandagavond 12 juni 2017 zijn in de zeer goed gevulde en sfeervolle Studio's Aalsmeer de winnaars bij de 5e editie van de Verkiezing van het Leukste Restaurant bekend gemaakt en feestelijk gehuldigd.

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5953883&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=contactzutphen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=720,721,723" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>