Belangengroep Bromtoon Zutphen opgeheven

ZUTPHEN - Belangengroep Bromtoon Zutphen heeft zichzelf, na drie jaar actief te zijn geweest, opgeheven. Bromtonen staan meer op de Zutphense- en landelijke kaart maar een oplossing voor het probleem is er, ook na het Microflown trillingen meetonderzoek, niet gekomen. Ook hebben zich geen opvolgers gemeld voor de belangengroep. Dit betekent dat Bromtoon gedupeerden vanaf heden zelf om hulp moeten vragen bij Omgevingsdienst Achterhoek en GGD door daar hinder te melden en bij de gemeente.

In de afgelopen jaren zijn er twee websites gemaakt, deze blijven actief, te weten www.bromtonen.nl/onderzoek en www.bromtonen.nl/levenmetbromtonen. De Facebookpagina 'Bromtoon Zutphen' en de website www.bromtoonzutphen.nl blijven nog even in de lucht om er afrondende verslagen op te plaatsen. Na verloop van tijd zal daar geen content meer op verschijnen.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5953883&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=contactzutphen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=720,721,723" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>