v.l.n.r.: Arjen Sietsma en Cor Brandsma (beiden directeur van BrandOil) en burgemeester Vermeulen van Zutphen. Foto: PR
v.l.n.r.: Arjen Sietsma en Cor Brandsma (beiden directeur van BrandOil) en burgemeester Vermeulen van Zutphen. Foto: PR

BrandOil wint Zilveren Haring

ZUTPHEN - Burgemeester Annemieke Vermeulen reikte afgelopen vrijdag 16 juni de Zilveren Haring uit aan Cor Brandsma als vertegenwoordiger van de vroegere eigenaren van BrandOil. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt tijdens de Zutphense Haringparty aan het een persoon, bedrijf of instelling die een significante bijdrage heeft geleverd om Zutphen 'op de kaart' te zetten.

De Zilveren Haring is dit jaar voor een familiebedrijf dat op meerdere terreinen belangrijk voor Zutphen is. In enkele decennia heeft de familie een onderneming neergezet die niet alleen bekend was in Zutphen, maar ook in de wijdere regio en uiteindelijk in heel Nederland. In veel verenigingen, instellingen en clubs speelden zij daarnaast een rol van betekenis niet alleen door hen actief te sponsoren, maar ook door er zelf actief in deel te nemen.

De Zutphense Haringparty is een jaarlijks netwerk event voor meer dan 300 ondernemers en hun relaties uit Zutphen en omgeving. Het evenement werd dit jaar voor de 14e keer georganiseerd.

reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5953883&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=contactzutphen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=720,721,723" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>