André Bijleveld. Foto: PR
André Bijleveld. Foto: PR

Nederland zingt organiseert Johan de Heer sing-In in de Burgerzaal in Zutphen

Algemeen

ZUTPHEN - Nederland Zingt komt komt op woensdag 17 mei naar Zutphen voor een Johan de Heer sing-in voor de hele familie. Vanaf 14.30 uur kan het publiek terecht in de sfeervolle Burgerzaal, waar om 15.00 uur de sing-in begint. Deze sing-in staat onder de bezielende leiding van André Bijleveld. Toegang is gratis en aanmelden kan via de website of telefonisch tijdens kantoortijden.

André Bijleveld, die al bijna veertig jaar actief is in de Nederlandse gospelmuziek, groeide op met de liederen van Johannes de Heer en is de passie voor deze liederen nooit kwijtgeraakt. Voor deze sing-in heeft André
(muzikale leiding en Hammond) de volgende geweldige musici aan zijn zijde: Jan Willem van Delft (piano), Mark Dekkers (bas), Jan-Peter Beijersbergen (gitaar) en Wilkin de Vlieger (slagwerk).

De liederen worden gezongen door: Nelianne van Loo, Diane Ranselaar, Marieke Meliesie, Denise Brand, Bas Diderik en Ilja Ezinga. Ook de gospelkoren Desire (Hoofddorp) en Rejoice (Bunschoten) van Diane Ranselaar
verlenen hun medewerking. De arrangementen van de liederen zijn gemaakt door Denise, Jan Willem en André. Daarin klinkt, met respect voor de mooie teksten en melodieën, hun liefde voor de moderne gospelmuziek door. Dus ook als je de liederen van Johannes de Heer niet kent valt er genoeg te genieten.


nederlandzingt.nl

035 - 647 4645

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant