Be Quick liet een vliegtuig met een KampioensKoorts banner de lucht ingaan. Foto: PR
Be Quick liet een vliegtuig met een KampioensKoorts banner de lucht ingaan. Foto: PR

Derby Zutphense voetbalclubs live op FOX Sports Eredivisie

Algemeen

ZUTPHEN - Een droom die uitkomt voor de voetballers van Zaterdag 2 van Be Quick en FC Zutphen 4 uit Zutphen. Op 22 april wordt de kampioenswedstrijd tussen de twee teams op sportpark Zuidveen uitgezonden op FOX Sports Eredivisie. De uitzending is te zien op Fox Sports 1, vanaf 12.15 uur. Hans Kraay jr. verzorgt samen met sportverslaggever Koert Westerman het commentaar. Na afloop zijn er interviews en analyses, waaraan ook Ronald de Boer en Kenneth Perez hun medewerking zullen verlenen. De wedstrijd wordt geleid door Roelof Luinge. De toegang is gratis.

Via www.KampioensKoorts.nl konden voetbalteams die in de race zijn voor het kampioenschap zich aanmelden om vervolgens zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. Uit tien finalisten koos de vakjury unaniem voor Be Quick. Maar liefst 1165 teams meldden zich aan en wisten in totaal bijna 70.000 stemmen te realiseren.

Be Quick heeft van alle deelnemende teams de meeste stemmen verzameld via originele en ludieke acties. Het team organiseerde onder andere een ballonnenwedstrijd, deelde flyers uit, doneerde shirts aan mensen in Ghana en liet een vliegtuig met een KampioensKoorts banner de lucht ingaan.

Initiatiefnemer van de actie is Keuken Kampioen: "Wij als Keuken Kampioen vinden het geweldig om amateurclubs een erepodium te bieden door middel van een uitverkochte kampioenswedstrijd met stampvolle tribune, live te volgen via FOX Sports Eredivisie. "


Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Zutphen-Warnsveld