Gitarist Frank Ong-Alok is een van de initiatiefnemers. Foto: Erna Kuik
Gitarist Frank Ong-Alok is een van de initiatiefnemers. Foto: Erna Kuik

Zutphen Bloeit Open ontdekt talent

ZUTPHEN - In de maand januari van 2017 zullen er pilots gehouden worden in de Hanzehof waar lokaal en regionaal muzikaal en danstalent zich kan presenteren. Iedereen die iets te bieden heeft op het gebied van podiumkunst kan zich aanmelden. Muzikanten, zangers, zangeressen, dansers, bands, ensembles, koren, cabaretiers, voordracht kunstenaars enzovoort. Jong en oud is welkom bij Zutphen Bloeit Open. Initiatiefnemers zijn gitarist Frank Ong-Alok en zangeres Fleur Tolman, beiden al jaren actief in de muziek.

De bedoeling is om mensen met muzikale en of kunstzinnige talenten de ruimte te geven zich te presenteren aan een groter publiek. En op die manier een kweekvijver te worden voor artiesten in spé. Naast de optredens zullen er ook workshops worden aangeboden in het kader van de talentontwikkeling van de deelnemers om tot een betere stageperformance te komen. ZBO kent geen wedstrijdelement omdat het gaat om de ontwikkeling van talent en niet om de beste te willen zijn. De initiatiefnemers willen bruggen slaan tussen de verschillende disciplines waardoor er steeds meer samenwerking en interactie onderling kan ontstaan.

Pilotdata en opgave
De pilotdata staan gepland op zondagmiddag 15, 22, 29 januari en op zondag 5 februari om 14.30 uur en de toegang is vrij. Een vrijwillige donatie is welkom. Op 22 januari maakt Zutphen Bloeit Open deel uit van het BGL Theaterweekend en zullen daarvoor speciale acts worden geselecteerd. Gegadigden kunnen zich opgeven door een filmpje, link of audio-opname met info te mailen, waarna nadere informatie zal volgen. Ook kan men bellen met 06-44404952.


fttp@planet.nl

06-44404952


Gitarist Frank Ong-Alok is een van de initiatiefnemers. Foto: Erna Kuik

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden