LOS Muziektheater speelt een passend afscheid. Foto: PR Monuta
LOS Muziektheater speelt een passend afscheid. Foto: PR Monuta

Cabaret over een passend afscheid bij Monuta Zutphen

Achterhoek Auto

ZUTPHEN - Monuta Zutphen organiseert op dinsdag 28 juni een gratis cabaretvoorstelling met liedjes en sketches over een passend afscheid. Doel is om de dood en de uitvaart bespreekbaar te maken. Geïnteresseerden zijn vanaf 19.30 van harte welkom in het Monuta Uitvaartcentrum aan de Piet Heinstraat 31 in Zutphen.

Tijdens deze vermakelijke en tragikomische cabaretvoorstelling gaan vier dames op zoek naar hun ervaringen met de dood en uitvaartwensen. Door middel van liedjes, verhalen en sketches maken ze dit zware onderwerp bespreekbaar. Daarbij nemen ze geen blad voor de mond. Alle scenes lijken uit het leven gegrepen en zetten de toeschouwers aan het denken over wat zij precies willen na hun overlijden.
"Dat is ook precies wat wij hiermee willen bereiken", legt Pieter uit. "Wij willen graag dat mensen met elkaar hun uitvaartwensen bespreken. Dat geeft enorm veel rust. Na de voorstelling beantwoorden wij dan ook graag vragen hierover. Ook is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje na te praten."

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de cabaretvoorstelling op evenstilstaanbij.nl of via telefoonnummer 0575-512931. Op de site www.monuta.nl/zutphen is ook meer informatie te vinden over dit evenement.


www.monuta.nl/vestiging/zutphen

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant