Afbeelding van een Kruinchakra. Foto: PR
Afbeelding van een Kruinchakra. Foto: PR

Expositie Chakra tekeningen van Ruben Wiggers in het HeelHuus

Zutphen - Zondag 20 maart wordt de expositie Chakra Tekeningen van Ruben Wiggers officieel geopend. Van 14.00 tot 16.00 uur is, onder het genot van een hapje en een drankje, een selectie van zijn prachtige chakra tekeningen te bewonderen. Met deze expositie wil Ruben graag laten zien hoe door Traditionele Chinese Geneeskunde en Healing het zelfhelend vermogen aangesproken kan worden, de energie op een diep niveau kan veranderen en je meer eigenheid, kracht, rust en helderheid kan gaan uitstralen.

De expositie is tot en met 27 mei 2016, van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur, te bezichtigen in het HeelHuus Gezondheidscentrum. Toegang is vrij. De tekeningen zijn tevens te koop.

Ruben Wiggers heeft, na de opleiding tot audiovisueel ontwerper aan de Gerrit Rietveldacademie, er voor gekozen om te gaan illustreren. Jarenlang heeft hij als illustrator succesvol gewerkt voor veel toonaangevende kranten, tijdschriften en uitgeverijen. Meer werk van Ruben is te vinden op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=OJUqh3JjLjs

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden