Gezinnen met kinderen tot 8 jaar kunnen gratis naar de voorstelling. Foto: PR.
Gezinnen met kinderen tot 8 jaar kunnen gratis naar de voorstelling. Foto: PR.

Sint Show komt naar Zutphen

Algemeen

Gratis familie voorstelling voor gezinnen met een laag inkomen

Zutphen - Op 21 november organiseert Verbindkracht De Sint Show; een vrolijke en muzikale familievoorstelling, speciaal voor gezinnen met een laag inkomen. De show start om 15.30 (zaal open vanaf 15.00) uur bij het DWK gebouw in Zutphen.

Gezinnen met kinderen tot 8 jaar kunnen gratis naar deze voorstelling. De voorstelling is onderdeel van Stichting Fluitend en wordt ondersteund door de gemeente Zutphen.

De voorstelling
Als Juffrouw Judith klaarstaat om de sint te ontvangen en prachtige sinterklaasliedjes op haar piano speelt, wordt ze verstoord door dj Rik. Hij wil Sinterklaas een beetje modern welkom heten. Als Boodschappiet dan ook nog langskomt om te vertellen dat Sinterklaas eigenlijk liever een fanfare heeft, is er grote paniek. Waar halen ze zo gauw een fanfare vandaan? Snel zoeken ze nog wat kinderen om hen te helpen. Want zijn stoel moet nog versierd worden en ballonnen moeten nog worden opgeblazen. Maar wat is dat gegalm in de verte? Licht uit, spot aan: Diva-piet maakt haar entree als een echte ster. Ook dat nog, een losgeslagen Piet! De chaos is compleet.

Als de Sint dan eindelijk verschijnt, blijkt hij het allemaal heel gezellig te vinden. Hij heeft niet veel nodig: veel lachende kinderen en een warme kachel. Want het feest van Sinterklaas gaat over samen vieren, ieder op zijn eigen manier, maar toch samen.
Want Sinterklaas is van iedereen!

Verbindkracht
Verbindkracht Zutphen is een platform van lokale partners die hun krachten bundelen tegen armoede en sociale uitsluiting. De voorstelling is gratis toegankelijk. Aanmelden verloopt via onderstaande mail. Vermeld in de mail het aantal aanwezige kinderen. Dan houdt de Sint rekening met uw kind(eren).


verbindkrachtzutphen@gmail.com

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant