Gezellige drukte tijdens de vorige editie van Zutphen Loungt.
Gezellige drukte tijdens de vorige editie van Zutphen Loungt.

Zutphen Loungt: relaxen in de binnenstad

-

Zutphen - Op zondag 26 juli kan iedereen weer terecht op de Zaadmarkt in Zutphen om te genieten van muziek, dans, culinaire specialiteiten, lekkere drankjes en een relaxte sfeer tijdens Zutphen Loungt.

Genieten, beleven en relaxen
Deze prachtige locatie bij de fontein en de mooie tulpenbomen maakt het een perfecte setting om je helemaal in de 'Loungestemming' te brengen. De prettige (akoestische) klanken van Jazz, Bossanova, Pop en Club geven een relaxte sfeer aan dit sprankelende festival in hartje centrum van de stad.

Proeven
Tijdens Zutphen Loungt verzorgen diverse Smaakmakers heerlijke hapjes vanuit hun foodtruck. Op die manier kun je onder het genot van de muziek en een cocktail ook genieten van diverse lekkernijen. Zo bakt de Ballenbar uit Amsterdam culinaire bitterballen met verschillende en waanzinnige vullingen, biedt de Worstencompany curry- en braadworsten van biologische vlees aan vanuit hun coole grillwagen en serveert de Pancake Saloon uit Zutphen overheerlijke pannenkoeken. Natuurlijk is er nog veel meer lekkers te proeven. Iedereen is welkom op deze laatste zondag van juli om een fijne plek uit te zoeken op het grote loungeterras. De toegang aan Zutphen Loungt is geheel gratis.

Hippe Warenmarkt
Ook dit jaar tijdens Zutphen Loungt is de Hippe Warenmarkt weer aanwezig. Diverse ondernemers verkopen hun hippe artikelen tijdens dit sfeervolle marktje dat aan het evenemententerrein is gelegen aan de Houtmarkt. Ben je op zoek naar een trendy, hip en kek cadeau of wil je juist iemand anders iets origineels geven? Je vindt het hier! Op de Hippe Warenmarkt kom je leuke artikelen tegen die veelal zelfgemaakt zijn en daarmee heb je meteen ook een uniek product in huis.

Andere activiteiten in Zutphen
Verderop aan de IJsselkade is de jaarlijkse boekenmarkt en is het Koopzondag in het centrum van Zutphen. Samen met Zutphen Loungt belooft dan ook een bruisende dag te worden in de Torenstad.


www.zutphenloungt.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant