Sjoerd Ekhardt strijdt om de bal met VDZ. Foto: Karin Eitjes

Warnsveldse Boys verliest van VDZ

Sport

WARNSVELD - Warnsveldse Boys moest het opnemen tegen de nummer 3, VDZ. Bij winst zou de ploeg zijn positie in de top 6 versterken. De wedstrijd bij VDZ werd in het begin van het seizoen gewonnen door de Boys met 1-2.

Aan de inzet lag het niet. Vanaf het start- tot het eindsignaal gooide de Boys alle energie in de strijd en speelde een prima wedstrijd. In de 11e minuut een overtreding van VDZ in het strafschopgebied en is het Bart Spijkers die de 1-0 maakt. Voor beide ploegen genoeg kansen, maar ze weten deze niet te benutten en zodoende gaan ze met een 1-0 stand de rust in.

De tweede helft hetzelfde beeld, maar was het toch VDZ die net iets feller uit de kleedkamer kwam wat in de 56e minuut resulteerde in de gelijkmaker. Wederom kansen voor de Boys maar het lukte niet om de voorsprong terug te pakken. In de 79e minuut een enorme kans voor Warnsveld op de 2-1 maar de bal gaat over, waarna VDZ in de aanval gaat en met een snoeihard schot de 1-2 op het scorebord zet, wat tevens de eindstand was.

Beide ploegen hebben alles gegeven, maar het is Warnsveldse Boys die met lege handen staat.

Zondag 21 april reist de ploeg af naar Beekbergen, en op donderdag 25 april speelt Warnsveldse Boys om 20.15 uur thuis tegen Lochem.