Team Adriaan van den Ende 5 met Lucas, Manuel, Jasper, Daley, Souleymane, Mees, Magalie, Noor, Danique, Selin. Foto: PR

Team Adriaan van den Ende 5 met Lucas, Manuel, Jasper, Daley, Souleymane, Mees, Magalie, Noor, Danique, Selin. Foto: PR 

Adriaan van den Ende wint schoolvoetbaltoernooi

Sport

WARNSVELD - Op maandag 8 april vond het jaarlijkse Warnsveldse schoolvoetbaltoernooi plaats op sportpark ’t Braamveld bij de Warnsveldse Boys. Een flink aantal leerlingen van groep 5 tot en met 8 van de vier Warnsveldse basisscholen, Arcade, de Morgenzon, de Fontein en Adriaan van den Ende en met spelers van verschillende Zutphense voetbalverenigingen, speelden zowel ’s ochtends als ’s middags diverse wedstrijden.

Team Arcade 2 werd tweede en Arcade 1 werd derde, maar de Adriaan van den Ende ging met de Theo Hageman bokaal naar huis. “Bij de groepen 7/8 was het heel spannend, want team Adriaan van den Ende 5, dat onder leiding van meester Glenn stond, kwam in de finale terecht en die werd gewonnen met 3-0! Wij als sportcommissie en school zijn super trots op alle leerlingen die hebben meegedaan,” aldus de school.

“Het voetballen dat meester Glenn al het hele jaar elke pauze met de kinderen doet, heeft zijn vruchten afgeworpen, maar we zijn vooral heel trots op hoe er samen gespeeld werd en hoe de kinderen elkaar kansen gunden. We vonden het ook heel fijn om te zien hoe enthousiast en blij de andere teams waren voor het winnende team. Er heerste echt een sportieve sfeer waarin iedereen zijn best deed en wilde winnen, maar waarbij het ook gezellig was.”


De Adriaan van den Ende ging met de Theo Hageman bokaal naar huis. Foto PR

De Theo Hageman bokaal 2023-2024. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant