Rommelmarkt in de Lichtbron. Foto: PR

Rommelmarkt in de Lichtbron. Foto: PR

Rommelmarkt voor het goede doel

Algemeen

ZUTPHEN - Op zaterdag 13 april organiseert de Lichtbron in Zutphen een rommelmarkt van 9.00 tot 14.30 uur. De markt biedt een gevarieerd aanbod van tweedehands spullen, waaronder boeken, huisraad, kleding, speelgoed, elektronica en meer.

Naast de diverse kraampjes zal er ook een bloemenkraam aanwezig zijn waar bezoekers boeketten kunnen kopen. Voor de inwendige mens worden er koffie, thee en taart aangeboden, evenals soep en diverse broodjes tijdens de lunchpauze.

De opbrengst van deze rommelmarkt zal ten goede komen aan World Servants. Een groep jongeren van de Lichtbron zal deze zomer naar Zambia reizen om vrijwilligerswerk te verrichten voor deze organisatie.

Wie nog bruikbare spullen wil doneren, kan deze inleveren van maandag 8 april tot en met donderdag 11 april tussen 19.00 en 21.00 uur bij de Lichtbron, gelegen aan de Willem Dreesstraat 4 in Zutphen. Let op: grote meubelstukken worden niet geaccepteerd. Voor vragen of twijfels, neem contact op met Ronald Pieffers via 06 - 522 943 67 (telefoon of WhatsApp).

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant