Hanze Stars viert het kampioenschap van de Heren-1 met een speciale actie
Hanze Stars viert het kampioenschap van de Heren-1 met een speciale actie Foto: Hanze Stars

Heren 1 Hanze Stars kampioen

Algemeen

ZUTPHEN - Dit weekend speelde Heren-1 de kampioenswedstrijd tegen GS Stars uit Elburg. De tegenstander, nummer 2 in de competitie, had een overwinning nodig om play-offs af te dwingen, maar zover kwam het niet.

Het eerste kwart ging gelijk op, met scores over en weer. In het tweede kwart wisten de Hanze Stars wat afstand te nemen, wat zorgde voor een voorsprong van 34-25 bij rust. In het derde en vierde kwart kwamen de GS Stars nog terug tot op twee punten, maar de Hanze Stars waren op tijd weer bij de les. In het laatste deel van het vierde kwart vielen de punten ineens weer gemakkelijk en liepen de Hanze Stars snel uit naar een voorsprong van ruim tien punten. GS Stars probeerde het nog wel, maar het verschil werd alleen maar groter. Uiteindelijk stond de eindstand 62-45 op het bord, waarmee het kampioenschap een feit was.

Speciale actie
Om het kampioenschap te vieren nodigt Hanze Stars iedereen uit om (gratis) kennis te maken met de basketbalsport. Normaliter kun je drie maal gratis meetrainen voordat je besluit lid te worden, maar nu kun je tot het einde van het seizoen (1 juni) gratis meedoen. Daarna beslis je of je lid wil worden voor het komende seizoen. Zie de website voor de tijden, aanmelden kan via het e-mailadres.

informatie@hanzestars.nl

Hanze Stars viert het kampioenschap van de Heren-1 met een speciale actie. Foto: PR