V.l.n.r.: Julia Jansen, Zoë Zeevalkink en Susanne van Ommen. Foto: PR
V.l.n.r.: Julia Jansen, Zoë Zeevalkink en Susanne van Ommen. Foto: PR

Acrogym trio SZG behaalt goud

Algemeen

ZUTPHEN - Zaterdag 17 februari was de derde plaatsingswedstrijd voor de Acrogym A-selectie van SZG in Genemuiden, van SZG deden hiervoor 17 meiden mee, vijf trio’s en een duo.

Als eerste was het trio Elin, Marit en Lieke aan de beurt, zij werden zesde. Daarna mocht het trio Nina, Esmee en Aimee, ook zij lieten een nette oefening zien en werden vijfde. In de middag mocht als eerste het duo Laura en Evy, zij draaiden een nette en stabiele oefening en werden zesde.

Het trio Iris, Mayla en Zsara mochten vandaag ook weer twee oefeningen laten zien. Zowel hun tempo-oefening als balansoefening ging goed en was erg stabiel. Door een aantal tijdsfouten die voor aftrek zorgden, werden zij uiteindelijk veertiende. Het trio Imogen, Bente en Lina lieten zien dat ze erg vooruit waren gegaan ten opzichte van de vorige wedstrijd, zij werden negende.

Ten slotte mocht het trio Julia Jansen, Zoë Zeevalkink en Susanne van Ommen. De salto ging goed en de meiden lieten verder een zeer nette oefening zien. Zij werden eerste en mochten een gouden medaille mee naar huis nemen en een plek voor de Oost Nederlandse Kampioenschappen in april.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant