De Zutphense scholieren samen met burgemeester Annemieke Vermeulen. Foto: PR
De Zutphense scholieren samen met burgemeester Annemieke Vermeulen. Foto: PR

Stem op jouw favoriete filmpje van het Nieuwjaarsfeest

Algemeen

ZUTPHEN - Welke filmpje van het Nieuwjaarsfeest van de gemeente Zutphen krijgt de meeste likes? Aan deze wedstrijd doen zes getalenteerde scholieren van drie Zutphense middelbare scholen mee. De leerlingen hebben in tweetallen een after movie gemaakt van het Nieuwjaarsfeest. De drie filmpjes zijn te bekijken op de gemeentelijke Facebookpagina en Youtube-kanaal. Daarop kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriet. Op maandag 22 januari vanaf 15.45 uur maakt burgemeester Annemieke Vermeulen bekend welke scholieren de battle Make Your Mov(i)e hebben gewonnen.

De scholieren kwamen in actie als reporters. Met een camera en microfoon begaven Jonathan Doorduin en Ward Lemke van Vrijeschool Zutphen, Osman Köyçü en Inci Cakar van Praktijkonderwijs Zutphen en Ibrahim Laoulichki en Boas Brokke van Het Stedelijk Zutphen zich onder de ruim zevenhonderd gasten. De Zutphense scholieren interviewden de aanwezigen en mochten voor en achter de schermen filmen. Dit resulteerde in drie after movies.

Stad vol talenten
Met de battle Make your Mov(i)e heeft burgemeester Annemieke Vermeulen de scholieren van de Zutphense scholen uitgedaagd om hun talent te laten zien. Het Nieuwjaarsfeest op vrijdag 5 januari stond in het teken van 'Stad vol talenten'. Burgemeester Annemieke Vermeulen: "Het is mooi om te zien hoe enthousiast de scholen en scholieren meedoen en hoe fanatiek ze zijn. Met talent moet je iets doen. Alleen dan wordt het zichtbaar. Tijdens het Nieuwjaarsfeest heb ik daarom ons talent letterlijk en figuurlijk een podium willen geven. Ook aan deze zes scholieren."

Stem uitbrengen
Tot maandag 22 januari kan iedereen zijn of haar favoriete filmpje liken via onderstaande website. Geen Facebook of Youtube? Stem dan door een e-mail te sturen naar online@zutphen.nl.


www.facebook.com/gemeentezutphen

www.youtube.com/GemeenteZutphen

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant