Acroturnsters SZG. Foto: PR
Acroturnsters SZG. Foto: PR

Ouders en leden in actie voor SZG

Algemeen

ZUTPHEN - Om de vereniging van hun kinderen financieel een hart onder de riem te steken besloten een aantal ouders een actie op touw te zetten om SZG zo een hart onder riem te steken, en financieel een handje te helpen.

Naar aanleiding van de algemene ledenvergadering van SZG besloten ouders Henny, Lotte en Erik dat ze graag hun handen uit de mouwen wilden steken voor een gezonde vereniging. Het idee voor een spullenverkoop ontstond al snel, en kreeg direct een vervolg door de mogelijkheid om aan te sluiten bij het winterevenement op winkelcentrum Leesten.

Er wordt een heuse SZG 'Winkel van Sinkel' ingericht in een leegstaand pand van winkelcentrum Leesten, waar allerlei spullen worden verkocht. Enthousiaste leden van de vereniging hebben in de weken voor de opening op 16 december mooie spullen voor de verkoop ingezameld: dus sla je slag!
De gehele opbrengst van de verkoop gaat naar Gymnastiekvereniging SZG.

De winkel zal in de weekenden op 16, 17, 23 en 24 december geopend zijn, van 12.00 tot 17.00. Tevens zal er een kraam staan op de kerstmarkt bij de ijsbaan, waar leuke spulletjes ten gunste van SZG worden verkocht.

Zie ook de Facebookpagina's 'SZG Zutphen' en 'Lea's IJsfestijn' voor meer informatie.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant