Voorbeeld van een segmentdeur, die ook in de nieuwe kolk van de tweede sluis in Eefde wordt geplaatst. Afbeelding: PR
Voorbeeld van een segmentdeur, die ook in de nieuwe kolk van de tweede sluis in Eefde wordt geplaatst. Afbeelding: PR

Werkzaamheden Kapperallee in Eefde

Algemeen

EEFDE - Aannemerscombinatie Lock to Twente (L2T) is in opdracht van Rijkswaterstaat bezig met de voorbereidende werkzaamheden voor de bouw van een tweede sluiskolk bij Eefde. Van maandag 20 november tot en met vrijdag 22 december zullen kabels en leidingen langs en onder de Kapperallee tussen de Eefse Beek en de Berkel worden verlegd.

Het grootste deel van het werk vindt plaats in de berm, waarbij het verkeer geen hinder ondervindt. Voor het verleggen van de kabels en leidingen onder het wegdek wordt het asfalt opengebroken en weer gerepareerd. Dit gebeurt op vijf verschillende plaatsen in het asfalt. Per plaats is de aannemer drie dagen aan het werk. Tijdens deze periodes is er altijd één weghelft beschikbaar voor het verkeer. L2T zet verkeersregelaars in om de verkeersdoorstroming goed te laten verlopen en de wachttijd zoveel mogelijk te beperken.

Meer informatie
Lock to Twente heeft een app ontwikkeld, waarop de werkzaamheden te volgen zijn. Deze L2T App is gratis te downloaden in de appstore of playstore. Meer informatie is te vinden op de projectpagina op www.rijkswaterstaat.nl. Men kan ook bellen met het gratis publieksinformatienummer van Rijkswaterstaat: 0800-8002. De werkzaamheden zijn ook te volgen op Facebook (Rijkswaterstaat Twentekanalen).

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant