KVZ team C2 vierde afgelopen zaterdag thuis het ongeslagen kampioenschap. Foto: PR
KVZ team C2 vierde afgelopen zaterdag thuis het ongeslagen kampioenschap. Foto: PR

Drie herfstkampioenen bij de jeugd van KVZ

Algemeen

ZUTPHEN - Voor de korfballers van KVZ is de eerste helft van de veldcompetitie afgerond. Drie jeugdploegen werden herfstkampioen. Zoals gebruikelijk vierden ze dat allemaal op eigen veld met de binnen KVZ bekende en felbegeerde Koen ter Horst bokaal en lekkere taart.

De F1 van KVZ eindigde samen met Oost Arnhem voorlopig bovenaan. De veldcompetitie van deze ploeg wordt na het zaalseizoen vervolgd en dat belooft dan weer spannend te worden. De jongens en meiden van de B1 spelen in de 1e klasse en werden ongeslagen herfstkampioen. Na de zaalcompetitie spelen zij in de kampioenspoule verder voor het seizoenskampioenschap. Als laatste jeugdploeg sloot de C2 op zaterdag 21 oktober de eerste helft van de veldcompetitie af. Vorige week waren ze al verzekerd van het kampioenschap. Door ook de laatste wedstrijd overtuigend te winnen, zijn ook zij ongeslagen kampioen.

Vanaf volgende week bereiden de korfballers zich voor op de zaalcompetitie. Die start op 11 november met een feestelijke presentatie van alle jeugdploegen van KVZ in de Hanzehal. De selectie van KVZ speelt dan de eerste zaalwedstrijden thuis.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant