De etalage van Juwelier Slotboom. Foto: PR
De etalage van Juwelier Slotboom. Foto: PR

Na vijf generaties sluit Juwelier Slotboom aan de Nieuwstad

Algemeen

ZUTPHEN - Na bijna 170 jaar en 5 generaties verder gaat Juwelier Slotboom ophouden te bestaan. "We hebben met heel veel plezier onze gerenommeerde juwelierszaak aan de Nieuwstad in Zutphen gevoerd. Met een vast team van enthousiaste en vakbekwame medewerk(st)ers was de samenwerking optimaal en dat uitte zich in een ontspannen gastvrije sfeer in onze winkel. Maar aan alles komt een eind…", zo laten de eigenaren weten. "De pensioengerechtigde leeftijd nadert, vooralsnog is er geen opvolger en wij hebben een keuze gemaakt, om het juweliersbedrijf te beëindigen en afscheid te nemen.".

De volledige collectie zal tegen hoge kortingen verkocht worden. Denk hierbij aan diamantsieraden onder andere van Eclat, tot befaamde Zwisterse horlogemerken als Alfex, Edox, Pequignet. Uiteraard ook trendmerken als Zinzi, en Daniel Wellington, goud- en zilvercollecties, parelsieraden, trouwringen, klokken, zilveren en verzilverde geschenkartikelen.

Zoals men van Slotboom gewend is, blijft de service vanuit eigen atelier doorgaan. De zaak is gesloten op woensdag 30 en donderdag 31 augustus. Vanaf vrijdag 1 september start de opheffingsuitverkoop in de winkel.

Reguliere openingstijden
Dinsdag tot en met vrijdag 9.30 tot 17.30 uur
Zaterdag 9.30 tot 17.00 uur
Zondag en maandag gesloten.


www.juwelierslotboom.nl

Juwelier Slotboom. Foto: PR
Voorzijde Juwelier Slotboom. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant