Met input van wijkbewoners is er een ontwerp gemaakt. Foto: PR
Met input van wijkbewoners is er een ontwerp gemaakt. Foto: PR

Werk jij mee aan de muurschildering op de sporthal in Dieren?

Algemeen

DIEREN - Op de kale muur van de sporthal aan het Ericaplein komt een bijzondere muurschildering die ouderen en jongeren uit Dieren samen gaan maken. Cultuurbedrijf RIQQ en De Verfbrigade namen het initiatief en Buurtvereniging Stenfert en Ondernemersvereniging Centrum Dieren en sloten zich al gauw aan. Met input van wijkbewoners is er een ontwerp gemaakt dat vanaf 13 september door De Verfbrigade op de muur aangebracht wordt. Men zoekt nog mensen om mee te werken in dit graffitiproject.

Wil jij helpen om van de kale muur van de sporthal een prachtige beschilderde wand te maken? Meld je dan aan via info@cultuurbedrijfriqq.nl. 0313-415603. Iedereen is van harte welkom, ervaring met graffitikunst is niet nodig.
Deelname is gratis, aanmelding is wel gewenst. Eerste bijeenkomst: 13 september 16.00 uur bij de muur op het Ericaplein. Vanaf dat moment is er bij de muur gedurende drie weken een werkplaats. Hoe vaak je meewerkt, bepaal je zelf.

Dit project is onderdeel van het seniorenproject Rimpelingen en wordt mede mogelijk gemaakt door steun van de Gemeente Rheden, Buurtvereniging Stenfert, Radar Uitvoering Oost Ondernemersvereniging Centrum Dieren.
Het Oranjefonds, VSB-fonds, Fonds Voor Cultuurparticipatie, Fonds Sluyterman van Loo en RCOAK.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant