De locoburgemeester van Lochem, Bert Groot Wesseldijk, opent onder grote belangstelling de vernieuwde Wereldwinkel in Eefde.Foto: Rene Brigg
De locoburgemeester van Lochem, Bert Groot Wesseldijk, opent onder grote belangstelling de vernieuwde Wereldwinkel in Eefde.Foto: Rene Brigg

Opening vernieuwde Wereldwinkel Eefde

Algemeen

EEFDE - Afgelopen zaterdag vond de feestelijke heropening plaats van de Wereldwinkel in Eefde. "Dank voor alle belangstelling, felicitaties, taart, kaarten en bloemen en voor de klandizie. Het nieuwe assortiment lijkt in de smaak te vallen bij jong en oud en we gaan vol goede moed en enthousiasme verder.", zo laat een van de vrijwilligers weten.

Nieuw in het assortiment zijn onder andere de wasmiddelen en allesreiniger van Seepje, een milieuvriendelijk alternatief voor bestaande middelen. Maar ook effen servies in twee pastelkleuren uit Sri Lanka en 'Mamita Alice' poppetjes en dierfiguurtjes, gehaakt door straatarme vrouwen in Peru die hiermee de levensstandaard van henzelf en hun gezin kunnen verbeteren.

Nieuwsgierig geworden? U kunt de hele week van dinsdag tot en met zaterdag terecht aan de Schoolstraat. Of kom naar de zomermarkt in Het Spijk op 23 augustus. Daar staat de Wereldwinkel ook met nieuwe smaken thee en nieuwe variaties van Tony chocolade.

Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.00 uur, zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.


0575 - 518662

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant