Foodwall wordt georganiseerd door Erik Nengerman en Anton Menkveld. Foto: Willem Feith
Foodwall wordt georganiseerd door Erik Nengerman en Anton Menkveld. Foto: Willem Feith

Sfeervolle combinatie van eten, drinken en muziek

Algemeen

Foodtruckfestival op 28, 39 en 30 juli

Zutphen - In het laatste weekend van juli wordt de Zutphense Houtwal omgetoverd tot Foodwall. Dit sfeervolle festival staat geheel in het teken van eten, drinken en muziek. Drie dagen lang staan er maar liefst 24 foodtrucks op dit sfeervolle terrein aan de rand van het centrum. De ideale gelegenheid om te proeven van lekkernijen uit alle windstreken. Boven is het een evenement waar zowel jong als oud zich kan vermaken.

Een greep uit het aanbod: American food en diverse soorten buitenlandse hapjes... Liever iets van dichterbij huis? Op Foodwall kun je ook terecht voor een gehaktbal, tosti of Duitse braadworst. En de kleintjes (maar ook de groteren) kunnen lekker smullen van fruitdrank, ijs en patatjes. Bij de foodtrucks kun je ook terecht voor koffie, smoothies en milkshakes. Frisdrank, bier en wijn worden geschonken aan de bar. Struin lekker over het festivalterrein, geniet van lekkere hapjes en drankjes en kijk en luister ondertussen naar film, kleinkunst, theater en muziek. Even relaxen? Neem je hapjes en drankjes mee en vlei je neer op een kleedje in het gras, waar je van een afstandje de lekkernijen én de sfeer kunt proeven. Ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen, want er zijn volop activiteiten voor de kleinere gasten. Zo zal de ballonnenclown rondlopen op het festival, kunnen kinderen genieten van tekenfilms in de tv caravan en staat er een zweefmolen.

Verder is er een uitgebreid programma op muziekgebied, van jazz tot rock 'n roll en van pop tot een mix van country, blues en Americana. Ben je meer van de easy listening? Kom dan op zondag naar een aantal akoestische optredens. Voor het volledige programma, zie de website.

Bereikbaarheid en parkeren
Wilt u eens op een andere manier Foodwall bereiken? Pak dan de boot! U kunt vanaf de Martinetsingel de oversteek per boot naar de Houtwal maken. Gewoon met de auto? Voor lang parkeren in de buurt kunt u het beste terecht op het Polsbroekterrein bij de Albert Heijn en op de Houtwal aan de achterzijde van het Gerechtsgebouw.

Data en tijden
Foodwall is gratis te bezoeken op vrijdag 28 juli van 16.00 tot 23.00 uur, zaterdag 29 juli van 13.00 tot 23.00 uur en zondag 30 juli van 13.00 tot 21.00 uur.

Genieten van eten, drinken & muziek

Bij de foodtrucks kun je alleen contant betalen, maar bij de bar kun je (extra) pinnen.
Het volledige programma van Foodwall staat op de website.


www.foodwallzutphen.nl


Foodwall wordt georganiseerd door Erik Nengerman en Anton Menkveld. Foto: Willem Feith

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant