Afbeelding

Winnaar World Press Photo komt naar Zutphen

Algemeen

ZUTPHEN - De winnaar van World Press Photo 17, Burhan Ozbilici, komt op vrijdag 14 juli naar Zutphen. Op de avond van de eerste tentoonstellingsdag geeft hij een lezing in de kerk. Op de foto waarmee Ozbilici de internationale fotoprijs won is de beveiliger te zien, kort nadat hij de Russische ambassadeur Andrey Karlov heeft neergeschoten bij een kunstgalerie in Ankara.

Kaarten
Kaarten zijn te bestellen via de website. Ze kosten 10 euro per stuk (inclusief toegangsbewijs voor de tentoonstelling).

World Press Photo Zutphen
World Press Photo 17 is van 14 juli tot en met 6 augustus te zien in Zutphen. De tentoonstelling omvat alle winnende foto's, zowel de enkele beelden als de series in alle categorieën. De openingstijden zijn maandag van 13.00 tot 17.00 uur, van dinsdag tot en met zaterdag van 10.30 tot 17.00 uur en op zondag van 13.00 tot 18.00 uur. De toegangsprijs bedraagt 5 euro per persoon (kinderen tot 12 jaar gratis toegang).

World Press Photo Zutphen wordt georganiseerd door Stichting Zutphen: Doen! en is mede mogelijk dankzij hoofdsponsor Rabobank, de VIP-sponsors Achterhoek Nieuws, Weevers en SOBZ, de sponsors 1-Alert Flexproject, Arriva bus- en treinvervoer, Auxzenze ICT oplossingen, Bonsen Reuling accountants-belastingadviseurs, Dijkman Bouw BV, Eijerkamp Hotel Inntel, Qlip, Spar City, Stekelenburg Advocaten en Thoma Post makelaars en een subsidie van de gemeente Zutphen.


www.worldpressphotozutphen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant