Inspiratiebijeenkomst praten met volle mond

Algemeen

ZUTPHEN - De Vrijwilligerscentrale van Perspectief Zutphen nodigt vrijwilligersorganisaties uit voor een bijeenkomst waarin zij kunnen genieten van voedsel in allerlei vorm. Naast het nuttigen van spijzen en drankjes wordt aan de vrijwilligersorganisaties ook de nodige geestelijke voeding aangeboden. De inspiratiebijeenkomst is op woensdag 7 juni van 16.30 tot 18.30 uur in de Rode zaal, Oude Bornhof 47a in Zutphen.

Centraal in deze bijeenkomst staat het drieluik dat ingezet wordt om hen, als betrokken organisatie, hun visie, wensen en behoeften rond het thema vrijwilligerswerk te horen. Tijdens het eten gaan aanwezigen met hen in gesprek aan de hand van de vragen: Welk (echt) beeld hebben vrijwilligersorganisatie van de Vrijwilligerscentrale over hun huidige dienstverlening? Welke verwachtingen zijn er over de toekomst? Welke wensen en behoeften hebben organisaties richting de Vrijwilligerscentrale? Hoe kunnen de Vrijwilligerscentrale en de betrokken vrijwilligersorganisaties optimaal samenwerken als het gaat om de inzet van vrijwilligerswerk voor de toekomst? Waar kunnen ze elkaar steunen en/of versterken?
De inspiratiebijeenkomst praten met volle mond wordt ingeleid door Robert te Pas en Marian van Uffelen over de vrijwilliger en het vrijwilligerswerk anno 2017. Zij zullen de avond ook verder begeleiden.
Aanmelden kan via vrijwilligerscentrale@perspectiefzutphen.nl of 0575-596296 (tijdens openingstijden maandag tot donderdag van 9.00 tot 15.00 uur en vrijdag 9.00 tot 13.00 uur). Opgeven kan tot uiterlijk donderdag 1 juni.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant