Vrijwilligers krijgen high tea aangeboden

Algemeen

ZUTPHEN - Als waardering voor al het werk dat vrijwilligers in gemeente Zutphen verrichten, worden alle vrijwilligers uitgenodigd voor een high tea. Om zoveel mogelijk vrijwilligers de kans te geven hierbij aanwezig te zijn, is er gekozen voor drie momenten die in wijkcentrum Waterkracht of 't Nut worden georganiseerd.

De gemeente Zutphen vindt vrijwilligerswerk erg belangrijk. Veel mensen realiseren zich niet dat er zoveel mensen zijn die zich belangeloos inzetten. Het wordt vaak als vanzelfsprekend gezien. Toch verdienen juist zij extra aandacht en daarom is deze speciale waardering georganiseerd. Ook een vertegenwoordiging van de gemeente Zutphen zal aanschuiven bij deze high tea.

Het Stedelijk Zutphen gaat de catering voor de waarderingsactie verzorgen. Dit houdt in dat de eerstejaars studenten van het vakcollege MNZ (mens, natuur en zorg) de high tea zelf gaan maken met verse producten en tijdens de drie dagen de high tea zullen serveren. Dit in het kader van maatschappelijke stage.

De high tea wordt op drie dagen aangeboden: donderdag 8 juni 15.00 tot 16.30 uur in Hein Leenenzaal Waterkracht (Ruys de Beerenbrouckstraat 106 Zutphen); maandag 12 juni 15.00 tot 16.30 uur in Hein Leenenzaal Waterkracht (Ruys de Beerenbrouckstraat 106 Zutphen) en donderdag 15 juni 15.00 tot 16.30 uur in toneelzaal 't Nut (Breegraven 1 Warnsveld).

Om iedereen de mogelijkheid te geven om deel te nemen, worden vrijwilligers gevraagd om een keuze te maken voor één van de drie dagen. Opgeven kan tot woensdag 31 mei. Aanmelden is noodzakelijk vanwege het beperkt aantal plaatsen. men wordt verzocht duidelijk de dag te vermelden waarop men wil aanschuiven. Aanmelden kan via: vrijwilligerscentrale@perspectiefzutphen.nl of telefonisch: 0575 596296 (tijdens openingstijden: maandag tot en met donderdag 09.00 – 15.00 uur en vrijdag 09.00 – 13.00 uur). Voor meer informatie kan men ook terecht bij Vrijwilligerscentrale Zutphen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant