Stratenvolleybal Eefde terug van weggeweest

Algemeen

EEFDE - Wie zin heeft in een sportieve middag samen met buurtgenoten, familie, vrienden of kennissen kan zich nu met een team aanmelden voor het stratenvolleybaltoernooi van VIOS-Eefde. Dit toernooi wordt gehouden op zaterdag 24 juni.

Na jarenlange afwezigheid, blaast volleybalvereniging VIOS-Eefde het stratenvolleybal in Eefde nieuw leven in, met een recreatief toernooi in De Stuw in Eefde. Sportiviteit is belangrijk, maar gezelligheid en een gemoedelijke sfeer staan voorop, in de strijd om de felbegeerde wisselbeker. Een team bestaat uit minimaal zes spelers van 12 jaar en ouder en minimaal twee dames. Sportiviteit is belangrijk, maar gezelligheid en een gemoedelijke sfeer staan voorop.

Ook aan de jongsten is gedacht. De kinderen kunnen zich laten schminken en er staat een springkussen klaar. In de pauzes kan er lekker geravot worden in de zaal.

Het toernooi wordt afgesloten met een barbecue en een knallend feest met dj's. Niet zo sportief, maar wel zin in een gezellige barbecue, dan is men ook welkom; De barbecue start om 18.00 uur.
Aanmelden voor het volleybaltoernooi en/of de barbecue kan tot 15 juni via www.vios-eefde.nl/toernooi of via een aanmeldformulier, verkrijgbaar in De Stuw.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant