Alle deelnemers van 2016 op het podium. Foto: Guido Bogert
Alle deelnemers van 2016 op het podium. Foto: Guido Bogert

Muzehof Projectweken gratis voor iedere muzikant in de regio

Algemeen

ZUTPHEN - Op 12 juni gaan de projectweken, georganiseerd door de Muzehof, weer van start. Dit jaar met als thema: 'Odysseus'. Deze creatieve weken staan open voor iedereen in de regio Zutphen en Lochem die een muziekinstrument bespeelt of aan decorbouw wil doen. Aanmelden kan tot 20 mei en is gratis.

Honderden leerlingen van de Muzehof, het Muzecollectief of iedereen die muziek maakt in de regio doen mee in negen projecten waarin ze samen muziek maken. Ook in Lochem en Gorssel wordt gerepeteerd. In drie weken wordt er toegewerkt naar 1 juli. Dan staat in Theater Hanzehof de voorstelling 'Odysseus'. Een voorstelling met de belevenissen van deze held uit de Griekse mythologie.

Kinderen, jongeren, volwassenen, van alle niveaus: dankzij de speciaal gemaakte arrangementen die passen bij het verhaal is voor iedereen wel een project naar keuze. Nieuw is de samenwerking met WALHALLAb met mooie decorbouw-projecten. Die starten al eerder: op 16 mei.

Inschrijven
Inschrijven kan tot 20 mei. Iedereen mag aan meerdere projecten meedoen. Deelname is gratis voor iedereen in de regio Zutphen en Lochem. Aanmelden gaat via het inschrijfformulier op www.muzecollectief.nl.

De projectkrant is online te vinden: www.muzehof.nl/uploads/bestanden/programma/projectkrant-2017.pdf

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant