De in 2012 geopende vestiging van Matz autowasstraat in Deventer. Foto: PR
De in 2012 geopende vestiging van Matz autowasstraat in Deventer. Foto: PR

Matz Carwash opent vestiging op de Mars

Algemeen

ZUTPHEN - De sinds 2012 in Deventer gevestigde autowasstraat Matz Carwash krijgt er een zusje bij in Zutphen. Naar verwachting zal medio februari 2018 de vestiging van de duurzame wasstraat haar deuren openen aan de Pollaan op industrieterrein de Mars.

In Zutphen zal naast een hypermoderne wasbaan van 50 meter en 24 volledig overdekte stofzuigerplaatsen waarvan gratis gebruik gemaakt kan worden, ook het in Deventer al welbekende VIP-Premium Programma geboekt kunnen worden bij een wasbeurt. Wanneer klanten van deze unieke service gebruik maken, betekent dit dat binnen een half uur de auto niet alleen aan de buitenkant verzorgd wordt, maar ook het interieur professioneel wordt gereinigd. Klanten kunnen tijdens het wachten genieten van een kop koffie, een krantje en gratis WIFI in de speciale VIP-room.

Net als in Deventer ligt voor de nieuw te openen vestiging de focus met name op het verzorgen van auto's met zo min mogelijk gevolgen voor het milieu, wat uiteraard niet ten koste gaat van de waskwaliteit en het resultaat. Het water dat tijdens het wasproces wordt gebruikt is grondwater en wordt op een natuurlijke manier voorbereid om auto's mee te kunnen wassen. Ook worden er biologisch afbreekbare shampoos gebruikt en het afval wordt verantwoord verwerkt. Maar liefst 95% van het gebruikte water van een wasbeurt wordt gerecycled. Het slib en de voor het milieu schadelijke stoffen worden afgevoerd en opgeslagen in de slibopvang.

Eigenaar van Matz Carwash Deventer en Zutphen, Martin Kniest: "Het verheugt mij om de inwoners van Zutphen en omstreken bekend te maken dat Matz haar deuren gaat openen in de buurt. Ik denk dat we met onze servicegerichte en milieuvriendelijke werkwijze een prima toevoeging vormen. We nodigen iedereen van harte uit na de opening snel een bezoek te brengen en Matz Carwash Zutphen zelf te ervaren."

De sinds 2012 in Deventer gevestigde autowasstraat Matz Carwash krijgt er een zusje bij in Zutphen. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant