Afbeelding

Museum Boer Kip dit jaar maand langer open

Algemeen

ZUTPHEN - Met veel enthousiasme hebben de vrijwilligers van Museum Boer Kip onlangs besloten de openstelling van het museum in de weekenden een maand te verlengen. Zaterdag 29 april zal wethouder Patricia Withagen van de gemeente Zutphen het bezoekersseizoen openen om 13.00 uur. Met een traktatie van pannenkoekbakkerij Reuvershoeve voor alle bezoekers.

Deze zomer is het museum dus een maand langer open en wel van 29 april tot eind september. Tevens zijn de openingstijden veranderd. Het museum is nu ieder weekend open van 13.00 tot 17.00 uur.

Het museum ligt vlak langs fietsroutes en wandelpaden en fietsers en wandelaars kunnen nu in het voorjaar even een bezoekje brengen aan het Museum. De bewegwijzering hiervoor is verbeterd. Bezoekers kunnen ook gebruik maken van het arrangement dat het museum heeft met de Pannenkoekbakkerij Reuvershoeve. Tevens is het museum zichtbaar in de vitrine kast van de VVV.

Naast het weekendbezoek kunnen groepen vanaf maart tot en met eind oktober rondgeleid worden op afspraak. Voor nadere informatie kan men contact opnemen met D.J. Versand.


06 51562619

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant