Linda de Mol en het 'Gouden Koffer Spel'. Fotocredits RTL
Linda de Mol en het 'Gouden Koffer Spel'. Fotocredits RTL

Inwoners Eefde op jacht naar miljoenen bij Miljoenenjacht

Algemeen

EEFDE – Vijftig inwoners van Eefde uit postcodegebied 7211 gaan strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of de inwoners uit Eefde daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 2 april vanaf 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bas (41) uit Eefde is één van de gelukkigen die afreist naar de studio in Amsterdam: "Ik heb er veel zin. Ik weet nog niet hoe ik het spel ga spelen, maar ik heb tegen mijn vrouw gezegd dat ik voor de leukste dames ga. Of ik ze er als eerste of laatste uitspeel, daar heb ik nog niet over nagedacht. Als ik win komt er een nieuwe keuken. Verder blijven we kalm, daar zijn we Achterhoekers voor."

Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro
De vijftig inwoners uit Eefde zijn samen met inwoners uit negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen kan de studio als miljonair verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het 'Gouden Koffer Spel' te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot vijf miljoen euro.

Uitzending
De uitzending van 'Postcode Loterij Miljoenenjacht' met daarin de inwoners uit Eefde is zondag 2 april van 20.00 tot 21.30 uur bij RTL 4 te zien.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant