Zoë de Vries, Warnsveldse Boys MO19. Foto: PR
Zoë de Vries, Warnsveldse Boys MO19. Foto: PR

Speelsters Warnsveldse Boys en FC Zutphen geselecteerd voor internationaal meisjestoernooi in Amerika

Algemeen

ZUTPHEN/WARNSVELD - Ook dit jaar heeft FlowSports een team van meisjes onder 18 geselecteerd in de regio oost voor het Dallas International Girls Cup Amerika. De speelsters die geselecteerd zijn uit onze regio, zijn Marlinde Bulsink voetballend bij FC Zutphen en Zoë de Vries en Isold Kloppers die beiden spelen voor Warnsveldse Boys MO19.

Het Dallas International Girls Cup Amerika toernooi wordt gespeeld van 12 tot en met 16 april en is het best bezette internationale meisjestoernooi in Amerika. Het team van FlowSports zal het op moeten nemen tegen twee Amerikaanse teams en een Mexicaans team.

Het team van Flowsports is vrijdagavond 24 maart te bewonderen tijdens een oefenwedstrijd tegen een selectie van Warnsveldse Boys MO19 en dames 1 op het complex van de Warnsveldse Boys. Aanvang van de wedstrijd is 19:30 uur.

Flowsports
FlowSports helpt profvoetballers in de ontwikkeling naar de top. Flowsports ondersteunt op het zakelijke gebied, zodat de sporter zich kan focussen op de sportieve prestaties. Bij Flowsports is er aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling, marketing, PR en sponsoring, maar ook voor de maatschappelijke carrière tijdens of na de sport.


flowsports.nl

Isold Kloppers, Warnsveldse Boys MO19. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant